Mina katter

Xera
klicka för fler bilder

Ögonstenen´s Xera heter vår brunmaskade skånska.
Far: Kungsljusets .A. Cimson
Mor: Ögonstenen´s Adina
Hon är född 1996 och det är hon som är KällaLycka´s ursprung. Nu fem år senare har Xera hunnit få fyra kullar, fem pojkar och åtta flickor. Hon är den bästa tänkbara mamman. Allting har gått utan problem och hon tar väl hand om sina små.
.

Albin
klicka för fler bilder

KällaLycka´s Albin och bror KällaLycka´s Albin och bror Aron är Xera´s första avkomma, båda lilamaskade.
Far: Nobility´s Kosmos
Mor: Ögonstenen´s Xera
Född: 980219
Det var från början meningen att vi skulle spara på en tjej. Dum som man var, trodde jag, att det alltid föddes fyra bebisar i en kattkull, två tjejer och två killar. Men när det bara blir två och båda är killar, vad gör man då???
Albin är "världens snällaste" och ett riktigt stöd åt sin mamma, och hjälper till att ta hand om sina halvsyskon
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.

Ciara
klicka för fler bilder

KällaLycka´s Ciara
Far: Ullstrumpans Hobbex
Mor: Ögonstenen´s Xera
Född: 991119
Hon föddes som ett "Biafrabarn" men kom strax att bli så söt så matte inte hade något val. Hon fick stanna trots att den ena tassen hade alldeles för mycket blått. För tredje kissen skulle egentligen ha varit "den perfekta utställningskissen". O med sitt självständiga men mjuka sätt kompletterar hon sin mor och bror jättebra. O Albin har haft det mycket lindrigare nu med sin mors fjärde kull eftersom han fått så mycket hjälp av Ciara.